Toke Are 3,200 m2

 • €19,686
Kavajë Kavajë District Tirana County AL
 • Toke
 • Tipologjia
 • 3200
Shitje
Kavajë Kavajë District Tirana County AL
 • €19,686

Overview

Kodi Prones: TB-AL-008
 • Toke
 • Tipologjia
 • 3200

Pershkrimi

Prona  shtrihet ne nje terren te sheshte dhe ka konfiguracion te rregullt gjeometrik ne trajte drejtekendeshi. Toka eshte e mbjelle me bimesi blegtorale. Ne zonen ku ndodhet prona ne krahun lindor te saj tokat jane shfrytezuar per qellime komerciale / industriale ndersa pronat ne krahun perendimor shfrytezohen per qellime bujqesore.

 • Address Kavajë Kavajë District Tirana County AL
 • City Kavaja

Detajet

 • Kodi Prones: TB-AL-008
 • Cmimi: €19,686
 • Siperfaqja: 3200 m²
 • Tipologjia: Toke
 • Statusi: Shitje

360° Google

Vleresimi i Zones

Rezervo nje takim me ne

Informacioni juaj

Kontaktoni

Shiko Listen
Departamenti i Shitjeve

Kerko Informacion per kete prone

0 Review

Sort by:
Leave a Review

Leave a Review

Prona te ngjashme

Compare listings

Compare
Departamenti i Shitjeve
 • Departamenti i Shitjeve
x Logo: Shield Security
This Site Is Protected By
Shield Security