Toke Are 6,673 m2

 • €16,800
Lekaj, Kavajë, Shqipëria
 • Toke
 • Tipologjia

Overview

Kodi Prones: TB-AL-029
 • Toke
 • Tipologjia

Pershkrimi

Prona  ndodhet ne Lekaj, Kavaje, e llojit Are me siperfaqe te pergjithshme 6673 m2. Kjo siperfaqe toke shtrihet ne nje terren te rrafshet dhe eshte e mbjelle me bime dhe me kultura bujqesore pjeserisht. Terreni eshte i sheshte pa pjerresi dhe i lehte per tu aksesuar , kjo per shkak dhe te pozicionimit te saj prane me rruget dytesore te zones.

 • Address Lekaj, Kavajë, Shqipëria
 • City Kavaja

Detajet

 • Kodi Prones: TB-AL-029
 • Cmimi: €16,800
 • Sip. Tokes: 6673 m²
 • Tipologjia: Toke
 • Statusi: Shitje

360° Google

Vleresimi i Zones

Rezervo nje takim me ne

Informacioni juaj

Kontaktoni

Shiko Listen
Departamenti i Shitjeve

Kerko Informacion per kete prone

0 Review

Sort by:
Leave a Review

Leave a Review

Prona te ngjashme

Compare listings

Compare
Departamenti i Shitjeve
 • Departamenti i Shitjeve
x Logo: Shield Security
This Site Is Protected By
Shield Security