Toke Are

 • €53,155
Rinas, Bashkia Krujë, Durrës County, 1039, Albania
 • Toke
 • Tipologjia
 • 9760
Shitje
Rinas, Bashkia Krujë, Durrës County, 1039, Albania
 • €53,155

Overview

Kodi Prones: TB-AL-071
 • Toke
 • Tipologjia
 • 9760

Pershkrimi

Siperfaqja e tokes shtrihet ne nje zone fushore me karakter rural. Ajo nuk ka rrethim ne menyre qe te percaktohen qarte kufijte faktike. Prona kufizohet me pasuri toka bujqesore ne anet veri- perendimore, veri-lindore dhe jug-lindore, ndersa ne anen jug-perendimore me kanalin kullues. Ne anen veri-lindore ndodhet edhe nje rruge parcele, e cila lidhet me rruget dytesore nepermjet te cilave behet lidhja me rrugen kryesore Aeroport – Fushe Kruje.

 • Address Rinas, Bashkia Krujë, Durrës County, 1039, Albania
 • City Kruje

Detajet

 • Kodi Prones: TB-AL-071
 • Cmimi: €53,155
 • Siperfaqja: 9760
 • Tipologjia: Toke
 • Statusi: Shitje

Vleresimi i Zones

Rezervo nje takim me ne

Informacioni juaj

Kontaktoni

Shiko Listen
Departamenti i Shitjeve

Kerko Informacion per kete prone

0 Review

Sort by:
Leave a Review

Leave a Review

Prona te ngjashme

Compare listings

Compare
Departamenti i Shitjeve
 • Departamenti i Shitjeve
x Logo: Shield Security
This Site Is Protected By
Shield Security