Compare Listings

Toke & Ndertese Industriale

Bulgarec, Shqipëria
€1,690,000

Pershkrim

Prona ka funksionuar si  fabrike per perpunimin dhe prodhimin e produkteve te ndryshem ushqimor apo industrial. Eshte e perbere nga Toke Are me siperfaqe 2’124 m2, Toke Truall me siperfaqe 14’867.5 m2 dhe Ndertese 5’279 m2.

– Prona  eshte e llojit Truall me siperfaqe te regjistruar 14,867.5 m2 dhe siperfaqe ndertimi 5,279 m2. Kjo prone eshte e pozicionuar ne pjesen me qendrore te pronave. Mbi kete prone jane ndertuar tre ndertesat e meposhtme:

1- Ndertesa kryesore qe eshte e pasqyruar edhe te harta treguese ze siperfaqen me te madhe dhe ka 2 ndertesa te bashkuara bashke. Ndertesa ne hyrje nga ana perendimore eshte 2kat + bodrum

2- Ambjenti i sherbimit eshte nje tjeter ndertese e ndertuar ne kete truall. Ajo eshte e pozicionuar ne pjesen skajore te truallit ne veriperendim (tek porta hyrese ne truall, ne te majte). Kjo ndertese mund te sherbej si vendroje dhe zyre recepsioni.

3- Magazina 1 eshte e ndertuar ne kufirin lindor te prones.

– Prona  eshte e llojit Are me siperfaqe te regjistruar 1’773.6 m2 dhe eshte e pozicionuar ne pjesen verilindore ne skaj. Ka forme te rregullt drejtkendore dhe ne kufirin verior, lindor eshte e rrethuar me mur me blloqe betoni me lartesi H=1.8 m. Ne kete prone eshte ndertuar edhe nje objekt i vogel njekatesh qe mund te sherbeje si magazine.

– Prona  eshte e llojit Are me siperfaqe 350 m2 dhe eshte e pozicionuar ne pjesen lindore ne fund te te gjitha pronave. Toka eshte e sheshte dhe nuk ka ndertime mbi te.

  • Adresa: Bulgarec, Shqipëria
  • Qyteti: Korca
  • Shteti: Albania

Detaje

E Perditesuar ne Prill 19, 2019 at 11:29 am

  • Kodi i Prones: TB-LB-043
  • Çmimi: €1,690,000
  • Sip. Prones: 5279 m²
  • Sip. Tokes: 14867.5 m²
  • Tipi i Prones: Toke & Ndertese Industriale
  • Statusi i Prones: Shitje

Orientim 360°

WalkScore

walkscore8 / Car-Dependent me teper detaje ketu

Interesi per Pronen

Departamenti i Shitjeve
Departamenti i Shitjeve
+355 4 22 77 700
Facebook Twitter Linkedin Google Plus Youtube

Kerkese informacioni per pronen

Prona te Ngjashme

€12,000

Toke & Ndertese

Vodhinë, Shqipëria

m²: 375

Toke & Ndertese Industriale

Departamenti i Shitjeve

1 muaj me pare

€12,000

m²: 375

Toke & Ndertese Industriale

1 muaj me pare

€48,000

Truall & Ndertese

Picar, Shqipëria

m²: 2500

Toke & Ndertese Industriale

Departamenti i Shitjeve

1 muaj me pare

€48,000

m²: 2500

Toke & Ndertese Industriale

1 muaj me pare


Pa Vlersim ( 0 nga 5 )

Shkruaj nje Vleresim

Login for Review

PRONA E KALUAR

Apartament 61.5 m2

PRONA TJETER

Vile 4-kat x 172 m2