Compare Listings

Toke & Ndertese Industriale

Rromanat, Bashkia Durrës, Durrës County, 2022, Albania
€141,600

Pershkrim

Prona objekt iketij raporti vleresimi, eshte nje truall me siperfaqe totale 1145m2 me 7 ndertesa te ndryshme 1-3-kateshe dhe 2 tenda, e ndodhur ne Bozanxhije, fshati Romanat, te komunes Rrashbull te rrethit Durres.Prona ka nje konfiguracion te rregullt te zgjatur afersisht katerkendor. Prona ne te kater anet eshte e rrethuar me mur me blloqe betoni ose me muret endertesave industriale, te gjitha te suvatuara brenda dhe jashte mureve. Muri me b11oqe kalartesine 220cm, me themel betoni, me kollona beton-arme dhe me breza betoni. Ndertesat1-3-kateshe kane lartesi te ndryshme. Ne ball (ne hyrjen nga rruga) ka nje porte metalike dykanateshe te plote, me hapesire drite 5.2m.

Brenda teritorit te rrethuar siperfaqja e oborrit eshte e shtruar me zhavorr dhe me granil. Trotuaret dhe sheshet e vegjel anash zyres, perpara kabines elektrike, perpara Oficines dhe perpara Fabrikes 3kt jane te shtruara me beton. Tetoja e drurit ka kapriate te thjeshte druri dhe mbulese me llamarine te valzuar, ndersa tenda metalike (perpara fabrikes 3kt ka kapriate metalike dhe mbulese llamarine te valzuar. Aty jane 7 ndertesa te ndryshme te ndertuara me 1998 dhe 2005, pjeserisht te shtuara dhe te rikonstruktuara gjate viteve:
Zyrat 1kt, me siperfaqe te matur 32 m2
Magazina madhe e grurit 1kt, me siperfaqe te matur 103m2
Ndertesa makinerive 3kt (fabrika), me siperfaqe kati te matur 80m2
Magazina e miellit 1kt, me siperfaqe te matur 178m2
Ndertesa e Oficines 1kt, me siperfaqe te matur 68 m2

Siperfaqja e jashtme e pergjithshme e truallit te regjistruar eshterreth 1145 m2. Zyrat 1kt ne kendin e majte te hyrjes ne prone, jane me konstruksion me mure tulle, me mbulese me solete, suvatuar dhe lyer jashte dhe brenda. Dyert jane prej druri. Dritaret jane prej druri. me xhama te zakonshem. Dyshemeja e zyres eshte shtruar me pllaka kafe30x30. Dyshemete e tjera jane vetem me beton. Muret dhe tavanet jane tesuvatuar dhe te lyer me te bardhe. Lartesia e tavanit eshte rreth 2.7 m.

 • Adresa: Bozanxhie, Durres
 • Qyteti: Durres
 • State/county: Qarku i Durrësit
 • Shteti: Albania

Detaje

E Perditesuar ne Maj 28, 2019 at 3:34 pm

 • Kodi i Prones: TB-LB-006
 • Çmimi: €141,600
 • Sip. Prones: 455 m²
 • Sip. Tokes: 1145 m²
 • Year Built: 1998
 • Tipi i Prones: Toke & Ndertese Industriale
 • Statusi i Prones: Shitje

Floor plans

Planimetri

 • Sip: 455
 • Çmimi: €141,600

WalkScore

walkscore4 / Car-Dependent me teper detaje ketu

Interesi per Pronen

Departamenti i Shitjeve
Departamenti i Shitjeve
+355 4 22 77 700
Facebook Twitter Linkedin Google Plus Youtube

Kerkese informacioni per pronen

Prona te Ngjashme

€12,000

Toke & Ndertese

Vodhinë, Shqipëria

m²: 375

Toke & Ndertese Industriale

Departamenti i Shitjeve

1 muaj me pare

€12,000

m²: 375

Toke & Ndertese Industriale

1 muaj me pare

€48,000

Truall & Ndertese

Picar, Shqipëria

m²: 2500

Toke & Ndertese Industriale

Departamenti i Shitjeve

1 muaj me pare

€48,000

m²: 2500

Toke & Ndertese Industriale

1 muaj me pare


Pa Vlersim ( 0 nga 5 )

Shkruaj nje Vleresim

Login for Review

PRONA E KALUAR

Truall & Ndertese

PRONA TJETER

Makineri