Vile 4-kat x 172 m2

 • €252,000
Rruga Dhimitër Konomi, Vlorë, Shqipëria
 • Vile
 • Tipologjia
 • 688
 • 2004
 • Viti ndertimit

Overview

Kodi Prones: TB-LB-009
 • Vile
 • Tipologjia
 • 688
 • 2004
 • Viti ndertimit

Pershkrimi

Ndërtesë me sipërfaqe gjurme 172 m2. Prona pozicionohet në Lagjen “Uji i Ftohtë”,Vlorë, rreth 200m në vijë ajrore të rrugës nacionale Vlorë-Skelë-Radhimë, në anën lindore të saj, rreth 4.5km në jugperëndim të qendrës së qytetit të Vlorës, rreth 800m në verilindje të kompleksit “Kristal” dhe rreth 250m larg nga vija bregdetare e Detit Jon në anën lindore. Në zonë janë të pozicionuara shumë bar-restorante, hotele, komplekse si Kompleksi “Kristal”, Hotel “Bojko”, Hotel “Lungomare”,etj.

Organizimi i Prones:

Kati perdhe ndodhet ne kuoten -3.00 m nga kuota e rruges ne lindje te prones. Ne kete kat ndodhen tre ambiente te cilat funksionojne me hyrje dalje nga nje verande e pozicionuar ne perendim te tyre. Ambientet jane te shtruara me pllaka gres dhe mure te sovatuara dhe lyera. Dritaret jane me profile duralumini dhe te pajisura me grila plastike. Instalimet elektrike dhe hidraulike jane funksionale.

Kati i pare ka hyrjen ne anen veriore te objektit nepermjet nje verande te shtruar me pllaka. Ambjentet gjithashtu jane te shtruara me pllake dhe mure te suvatuar e lyer. Dritaret jane me profile duralumini dhe te pajisura me grila plastike. Dyert jane profil duralumini. Instalimet elektrike dhe hidraulike jane funksionale.

Kati i dyte ka hyrjen ne anen veriore te objektit nepermjet rampave te shkalleve nga jashte objektit. Ambjentet gjithashtu jane te shtruara me pllake dhe mure te suvatuar e lyer. Dritaret jane me profile duralumini dhe te pajisura me grila plastike. Dyert jane profil duralumini. Instalimet elektrike dhe hidraulike jane funksionale.

Kati i trete ka hyrjen ne anen veriore te objektit nepermjet rampave te shkalleve nga jashte objektit. Ambjentet gjithashtu jane te shtruara me pllake dhe mure te suvatuar e lyer. Dritaret jane me profile duralumini dhe te pajisura me grila plastike. Dyert jane profil duralumini. Instalimet elektrike dhe hidraulike jane funksionale. Ky kat aktualisht eshte papafingo dhe eshte e mbuluar me tjegulla qeramike.

 • Address Rruga Dhimitër Konomi, Vlorë, Shqipëria
 • City Vlorë

Detajet

 • Kodi Prones: TB-LB-009
 • Cmimi: €252,000
 • Siperfaqja: 688 m²
 • Viti ndertimit: 2004
 • Tipologjia: Vile
 • Statusi: Prone ne Ankand, Shitje

Facilitete

Vleresimi i Zones

Rezervo nje takim me ne

Informacioni juaj

Kontaktoni

Shiko Listen
Departamenti i Shitjeve

Kerko Informacion per kete prone

0 Review

Sort by:
Leave a Review

Leave a Review

Compare listings

Compare
Departamenti i Shitjeve
 • Departamenti i Shitjeve
x Logo: Shield Security
This Site Is Protected By
Shield Security