Makineri

 • €62,400
Rromanat, Bashkia Durrës, Durrës County, 2022, Albania
 • Makineri
 • Tipologjia
 • 1990
 • Viti ndertimit
Shitje
Rromanat, Bashkia Durrës, Durrës County, 2022, Albania
 • €62,400

Overview

Kodi Prones: TB-MA-001
 • Makineri
 • Tipologjia
 • 1990
 • Viti ndertimit

Pershkrimi

Makineri dhe pajisjet per fabrike per prodhimin e miellit, sipas linjave te pershkruara si me poshte:
A-SISTEMI I PRANIMIT
B-LINJA E PASTRIMIT PARAPRAK TE GRURIT
C-SISTEMI I DEPOZITIMIT TE LENDES SE PARE (GRURE)
D-LINJA E PASTRIMIT DHE LAGESHTIMIT FILLESTAR TE GRURIT
E-LINJA E PASTRIMIT DHE LAGESHTIMIT SEKONDAR TE GRURIT
F-LINJA E BLUARJE – FRAKSIONIMIT
G-LINJA E PERPUNIMIT TE “HIMES”
H-LINJA E PERZIERJES SE MIELLIT DHE ADITIVEVE
I-SISTEMI I ASPIRIMIT
J-LINJA E PAKETIMIT
K-SISTEMI ELEKTRIK
L-REPARTI MEKANIK
M-LABORATORI

Përshkrimii përgjithshëm i proceseve të punës ne fabrike dhe i makinerive Prone jane 55 makineri e pajisje te ndryshme per fabrike mielli.
Jane gjithsej 55 makineri e pajisje te ndryshme, kryesisht per industrine ushqimore (prodhim mielli) dhe pak jane te perdorimit te pergjithshem, qe prodhojne miell dhe hime, sipas kerkesave te
porositesve. Makinerite dhe pajisjet jane montuar ne linja teknologjike ne vite te ndryshme, jane atrecuar dhe kolauduar nga specialiste shqiptare dhe te huaj. Makinerite kryesore te prodhimit te miellit dhe te himeve jane montuar kryesisht brenda nderteses 3-kateshe ndersa makinerite ndihmese kryesore si transformatori, motogjeneratori, kompresori, saldatricet etj, ndodhen te Oficina dhe te Kabina Elektrike.
Makinerite nje pjese jane importuar nga ltalia rreth (73%), nje pjese jane blere ne Shqiperi dhe  jane vene ne pune ne vitet 1998 – 2006.
Makinerite dhe pajisjet dominon prodhimet italiane, rreth (70%), prodhime shqiptare rreth (25%), prodhime gjermane rreth (3%) dhe prodhim tajvanez rreth (2%). Niveli teknik dhe teknologjik i makinerive dhe pajisjeve tregon tre linja pastrimi, prodhimi dhe ambalazhimi mielli dhe himesh, me shume emertime te ndryshme. Ato jane te montuara sipas nje skeme te njohur teknologjike italiane, me vendndodhje te caktuara per pune, per magazinim lende te pare (grure) dhe prodhimi te gatshem (miell dhe hime), per ndricim dhe ajer te ngjeshur, per aspirim dhe teknike sigurimi.

 • Address Romanat, Durres
 • City Durres
 • Zip/Postal Code 2022

Detajet

 • Kodi Prones: TB-MA-001
 • Cmimi: €62,400
 • Viti ndertimit: 1990
 • Tipologjia: Makineri
 • Statusi: Shitje

Vleresimi i Zones

Rezervo nje takim me ne

Informacioni juaj

Kontaktoni

Shiko Listen
Departamenti i Shitjeve

Kerko Informacion per kete prone

0 Review

Sort by:
Leave a Review

Leave a Review

Compare listings

Compare
Departamenti i Shitjeve
 • Departamenti i Shitjeve
x Logo: Shield Security
This Site Is Protected By
Shield Security