Compare Listings

Njesi Tregtare

Rruga Pavaresia, Durrës, Shqipëria
€303,000

Pershkrim

Pronat janë dy dyqane të bashkuara në një, të ndodhura në Lagjen Plazh në qytetin e Durrësit, pjesë përbërëse e një ndërtese 9 katëshe, rreth 4.1 km në juglindje të qëndrës së qytetit të Durrësit.

Zona ku ndodhet prona, është një zonë me përdorim rezidenciale, komerciale dhe kryesisht turistike. Pallati është i pozicionuar buzë rrugës Plepa-Ura e Dajlanit, në jug të saj, 1.85 km larg nga mbikalimi i Plepave dhe 180 m larg vijës bregdetare.

Prona është një njësi me sipërfaqe të përgjithshme 152.6 m2, e përftuar nga bashkimi i dy njësive,  përkatësisht 82.64 m2 dhe 69.96 m2. Pallati 9 katësh është ndërtim i mes viteve 2000 ndërsa prona ndodhet në katin përdhe.

Prona ka dy aksese, hyrja në ambientet e njësisë bëhet në anën veriore direkt nga trotuari i rrugës kryesore. Sipërfaqia e njësisë është e organizuar në dy pjesë, pjesa kryesore dhe ambientet ndihmëse. Pjesa kryesore përfaqësohet nga ambientet e hyrjes, zona e kryerjes së veprimeve, zona e pritjes dhe shërbimit te klienteles. Pjesa ndihmëse përfaqësohet nga dhoma e serverit, dhoma e thesarit, dhoma e arshivës, ambientet sanitare. Prona ka sistem qëndror aspirimi dhe sistem qëndror ngrohje që punon me kaldaje. Sipërfaqe sipas planimetrisë bashkëngjitur, e verifikuar sipas matjeve në vënd rezulton rreth 152 m2 e cila përputhet me sipërfaqen e regjistruar në dokumentacionin e pronësisë.

Prona ka funksionuar si degë banke e nivelit të dytë

Banka e Tiranës sha. ofron mundesi kreditimi për blerjen e kësaj prone.

 • Adresa: Rruga Pavaresia, Durrës, Shqipëria
 • Qyteti: Durres
 • Shteti: Albania

Detaje

E Perditesuar ne Qershor 18, 2019 at 3:24 pm

 • Kodi i Prones: TB-B-003
 • Çmimi: €303,000
 • Sip. Prones: 152.6 m²
 • Tualete: 1
 • Year Built: 2000
 • Tipi i Prones: Njesi komerciale
 • Statusi i Prones: Shitje

Floor plans

Planimetri

 • Sip: 152.6m2
 • Çmimi: €303,000

Orientim 360°

WalkScore

walkscore28 / Car-Dependent me teper detaje ketu

Interesi per Pronen

Departamenti i Shitjeve
Departamenti i Shitjeve
+355 4 22 77 700
Facebook Instagram Twitter Linkedin Google Plus Youtube

Kerkese informacioni per pronen

Prona te Ngjashme

€11,328

Njesi Tregtare 30.5 m2

Shkodër, Shqipëria

Tualet: 1m²: 30.5

Njesi komerciale

Departamenti i Shitjeve

3 muaj me pare

€11,328

Tualet: 1m²: 30.5

Njesi komerciale

3 muaj me pare

€240,000

Njesi Tregtare 630 m2

Rruga Midhi Kostani Korçë Korçë District Korçë County

Tualet: 1m²: 630

Njesi komerciale

Departamenti i Shitjeve

4 muaj me pare

€240,000

Tualet: 1m²: 630

Njesi komerciale

4 muaj me pare

€11,520

Njesi Tregtare 31.5 m2

Shkodër, Shqipëria

Tualet: 1m²: 31.5

Njesi komerciale

Departamenti i Shitjeve

3 muaj me pare

€11,520

Tualet: 1m²: 31.5

Njesi komerciale

3 muaj me pare

€11,520

Njesi Tregtare 31.5 m2

Shkodër, Shqipëria

Tualet: 1m²: 31.5

Njesi komerciale

Departamenti i Shitjeve

3 muaj me pare

€11,520

Tualet: 1m²: 31.5

Njesi komerciale

3 muaj me pare


Pa Vlersim ( 0 nga 5 )

Shkruaj nje Vleresim

Login for Review

PRONA E KALUAR

Njesi Tregetare