Compare Listings

Truall & Ndertese

Bulgarec Rrethi i Korçës Qarku I Korçës AL
€79,200

Pershkrim

Pronat janë Truall dhe Ndërtesë me funksion faktik Servis Makinash dhe Pikë Karburanti me nr. pasurie 121/76, vol.10 fq.53; dhe Truall me nr.pasurie 121/77, vol. 10, fq 54, e ndodhur në zonën kadastrale 1310, fshati Bulgarec në Korçë. Aktualisht Pika e Karburantit nuk funksionon dhe si linjat ashtu dhe distributorët nuk janë ne përdorim.
Prona përbëhet nga një sipërfaqe trualli 720m2 dhe sipërfaqe të gjurmës ndërtimore 177 m2.
Prona ka formë të rregullt drejtëkëndore dhe të dyja pasuritë funksionojnë brenda të njëjtit rrethim me pasurinë kufitare në lindje, pas.nr. 121/73.
Gjithashtu në pronë është ngritur një tendë karburanti me sipërfaqe të gjurmës ndërtimore rreth 90m2, e cila është ndërtuar pjesërisht(rreth 85%) mbi pasurinë nr. 121/77 dhe pjesërisht mbi pasurinë nr. 121/76.  Sipërfaqja e sheshit të lirë të pronës është e shtruar me beton. Sheshi i lirë i pronës ka akses të menjëhershëm nga rruga nacionale. Mbi pronën truall është ndërtuar një godinë 1-kat me sipërfaqe të regjistruar në ZVRPP = 177m2. Tetoja e karburantit është një konstruksion metalik me sipërfaqe rreth 90 m2, me përmasa rreth 13mx7m.
Ajo është montuar mbi katër kollona metalike rrethore të cilat janë vendosur mbi bazamente betoni.

 • Adresa: Bulgarec Rrethi i Korçës Qarku I Korçës AL
 • Qyteti: Korca
 • Shteti: Albania

Detaje

E Perditesuar ne Maj 14, 2019 at 2:56 pm

 • Kodi i Prones: TB-GS-001
 • Çmimi: €79,200
 • Sip. Prones: 177 m²
 • Sip. Tokes: 720 m²
 • Tualete: 1
 • Garage: 1
 • Year Built: 1998
 • Tipi i Prones: Toke & Ndertese Industriale
 • Statusi i Prones: Shitje

Orientim 360°

WalkScore

walkscore11 / Car-Dependent me teper detaje ketu

Interesi per Pronen

Departamenti i Shitjeve
Departamenti i Shitjeve
+355 4 22 77 700
Facebook Instagram Twitter Linkedin Google Plus Youtube

Kerkese informacioni per pronen

Prona te Ngjashme

€48,000

Truall & Ndertese

Picar, Shqipëria

m²: 2500

Toke & Ndertese Industriale

Departamenti i Shitjeve

2 muaj me pare

€48,000

m²: 2500

Toke & Ndertese Industriale

2 muaj me pare

€13,500

Toke & Ndertese 75 m2

Korçë Korçë District Korçë County AL

m²: 75

Toke & Ndertese Industriale

Departamenti i Shitjeve

2 muaj me pare

€13,500

m²: 75

Toke & Ndertese Industriale

2 muaj me pare

€259,200

Truall dhe Ndertese

Xhafzotaj, Shqipëria

m²: 1400

Toke & Ndertese Industriale

Departamenti i Shitjeve

7 ditë me pare

€259,200

m²: 1400

Toke & Ndertese Industriale

7 ditë me pare


Pa Vlersim ( 0 nga 5 )

Shkruaj nje Vleresim

Login for Review

PRONA E KALUAR

Toke & Ndertese 75 m2

PRONA TJETER

Truall & Ndertese