Compare Listings

Vile 4-kat x 172 m2

Rruga Dhimitër Konomi, Vlorë, Shqipëria
Okazion, nga €295,000 bëhet€245,000

Pershkrim

Ndërtesë me sipërfaqe gjurme të dokumentuar 172 m2, me nr. pasurie 7/81-ND, e ndodhur në Zonën Kadastrale 8602. Prona pozicionohet në Lagjen “Uji i Ftohtë”,Vlorë, rreth 200m në vijë ajrore të rrugës nacionale Vlorë-Skelë-Radhimë, në anën lindore të saj, rreth 4.5km në jugperëndim të qendrës së qytetit të Vlorës, rreth 800m në verilindje të kompleksit “Kristal” dhe rreth 250m larg nga vija bregdetare e Detit Jon në anën lindore. Në zonë janë të pozicionuara shumë bar-restorante, hotele, komplekse si Kompleksi “Kristal”, Hotel “Bojko”, Hotel “Lungomare”,etj.

Organizimi i Prones:

Kati perdhe ndodhet ne kuoten -3.00 m nga kuota e rruges ne lindje te prones. Ne kete kat ndodhen tre ambiente te cilat funksionojne me hyrje dalje nga nje verande e pozicionuar ne perendim te tyre. Ambientet jane te shtruara me pllaka gres dhe mure te sovatuara dhe lyera. Dritaret jane me profile duralumini dhe te pajisura me grila plastike. Instalimet elektrike dhe hidraulike jane funksionale.

Kati i pare ka hyrjen ne anen veriore te objektit nepermjet nje verande te shtruar me pllaka. Ambjentet gjithashtu jane te shtruara me pllake dhe mure te suvatuar e lyer. Dritaret jane me profile duralumini dhe te pajisura me grila plastike. Dyert jane profil duralumini. Instalimet elektrike dhe hidraulike jane funksionale.

Kati i dyte ka hyrjen ne anen veriore te objektit nepermjet rampave te shkalleve nga jashte objektit. Ambjentet gjithashtu jane te shtruara me pllake dhe mure te suvatuar e lyer. Dritaret jane me profile duralumini dhe te pajisura me grila plastike. Dyert jane profil duralumini. Instalimet elektrike dhe hidraulike jane funksionale.

Kati i trete ka hyrjen ne anen veriore te objektit nepermjet rampave te shkalleve nga jashte objektit. Ambjentet gjithashtu jane te shtruara me pllake dhe mure te suvatuar e lyer. Dritaret jane me profile duralumini dhe te pajisura me grila plastike. Dyert jane profil duralumini. Instalimet elektrike dhe hidraulike jane funksionale. Ky kat aktualisht eshte papafingo dhe eshte e mbuluar me tjegulla qeramike.

  • Adresa: Rruga Dhimitër Konomi, Vlorë, Shqipëria
  • Qyteti: Vlorë
  • State/county: Qarku i Vlorës
  • Shteti: Albania

Detaje

E Perditesuar ne Korrik 17, 2019 at 3:32 pm

  • Kodi i Prones: TB-LB-009
  • Çmimi: Okazion, nga €295,000 bëhet €245,000
  • Sip. Prones: 688 m²
  • Year Built: 2004
  • Tipi i Prones: Vile
  • Statusi i Prones: Shitje

Facilitete

WalkScore

walkscore8 / Car-Dependent me teper detaje ketu

Interesi per Pronen

Departamenti i Shitjeve
Departamenti i Shitjeve
+355 4 22 77 700
Facebook Instagram Twitter Linkedin Google Plus Youtube

Kerkese informacioni per pronen

Pa Vlersim ( 0 nga 5 )

Shkruaj nje Vleresim

Login for Review

PRONA E KALUAR

Toke & Ndertese Industriale

PRONA TJETER

Apartament 180 m2